Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулися публічні слухання

Створено: 2013-08-20 10:37:18Оновлено:

Відповідно до розпорядження міського голови від 11.07.2013 №169-р у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу (пл. Радянська, 1) 13.08.2013 о 16.00 год. відбулися публічні слухання з питання перевірки цілей, задекларованих при прийнятті діючого регуляторного акту – рішення міської ради від 24.06.2009 №3283 «Про затвердження Положення про організацію робіт зі створення та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж у м. Кривому Розі» час здійснення заходів з періодичного відстеження результативності їх дії.

У слуханнях брали участь: депутати міської та районних у місті рад, члени міської галузевої ради підприємців з питань діяльності у сфері транспорту і зв'язку, мешканці міста, суб’єкти господарювання, керівники структурних підрозділів виконкому міської та районних у місті рад та представники засобів масової інформації.

Під час слухань присутніх було проінформовано про результати проведеного відділом транспорту і зв’язку виконкому міськради періодичного відстеження результативності дії рішення міської ради від 24.06.2009 №3283 «Про затвердження Положення про організацію робіт зі створення та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж у м. Кривому Розі», а саме що прийняття цього регуляторного акта дало можливість удосконалити діяльність операторів телекомунікацій щодо організації та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж, упорядкування взаємовідносин між суб’єктами господарювання, які надають телекомунікаційні послуги, і власниками майна будь-якої форми власності щодо використання будинкових комунікацій та будівель не житлового призначення для розташування телекомунікаційних мереж і обладнання.

В цілому за результатами публічних слухань присутніми було вирішено, що запроваджений регуляторний акт - рішення міської ради від 24.06.2009 №3283 є необхідним для задоволення потреб як для територіальної громади, так і для суб’єктів господарювання та органів місцевого самоврядування.

Відділ транспорту і зв'язку виконкому міської ради

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради