Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі завершується ремонт мосту через річку Інгулець в Центрально-Міському районі

Створено: 2016-07-20 16:49:22Оновлено: 2016-07-20 16:57:14

У цьому році в місті буде проведено ремонт семи мостів і шляхопроводів.

19 липня міський голова Юрій Вілкул проконтролював хід ремонтів міської інфраструктури та доріг. Міст в районі човникової станції парку ім. Ф. Мершавцева (кол. газети «Правда») та шляхопровід в районі  Автовокзалу будуть повністю реконструйовані й укріплені, замінено огорожі, відремонтовані тротуари. 

На підвісному мосту в парку ім. Ф. Мершавцева, який є пішохідною артерією для мешканців декількох житлових масивів Центрально-Міського району, вже упорядковано вхід на міст з вул. Першотравневої і завершуються роботи з протилежного боку. На прохання криворіжців, проведений ремонт сходинок з встановленням пандусів і нових поручнів.                                            

Міський голова Юрій Вілкул підкреслив: «Повинна бути забезпечена якість виконуваних робіт. Криворіжці мають отримати не тільки оновлений міст, а й зручність при пересуванні, підйомах і спусках по пандусах».

Заступник мера з ЖКГ Олександр Катриченко доповів:«Роботи виконані вже на 80%, будівництво пандуса проведено у відповідності з нормами, тепер йде благоустрій прилеглої території, впорядковуються сходи. Протягом 2-х тижнів роботи будуть закінчені».

З початку 2016 року вже виконано поточний ремонт мосту через канал по вул. Каткова і 2-х шляхопроводів:№13 на вул. Електрозаводській і №4 на об'їзній дорозі в Довгинцівському районі. Там відновили пошкоджену бар'єрну загорожу та перила. Йдуть роботи по ремонту мостів на вулицях П. Калнишевського (Харитонова) та Першотравневій.

Також Юрій Вілкул під час робочої поїздки поставив завдання забезпечити якість робіт і темпи ремонту доріг. Із запуском другого асфальтного заводу обсяги асфальтування збільшено вдвічі - щодня в Кривому Розі кладеться 1100-1300 тонн асфальтного покриття.

Як повідомив Олександр Катриченко, за дорученням мера буде розширено перелік доріг, на яких будуть проведені ремонти в цьому році. «Вже на найближчій сесії міської ради буде розглянуто це питання. В першу чергу – таке завдання поставив Юрій Григорович - будуть враховуватися звернення криворіжців з ремонтів внутрішньоквартальних доріг», - зазначив він.

З початку року в Кривому Розі вже відремонтовано 139 доріг. Зокрема, по вулицях А. Солом’янського (Червонопрапорна), Короленка, Малиновського, Ленська, Уфимська, Шкапенка, Невська, Качалова, Генерала Радієвского (Тынка), Курчатова (від будинку №1 до лікарні №5), В. Гурова (Постишева), Мистецтв (Землячки), Нахімова, Сахарова, Літке, Магістральна (Кириленко), Л. Бородича, П. Дорошенка (Блюхера), Миколаївське шосе, Гетте, Авіаційна, Геологічна, Кармелюка, Подлепи, П. Мирного, Салтиковська (Мануїльського), Добролюбова, Сім'ї Демиды. Виконаний міжквартальний ремонт вулиць Чарівна (Косигіна), Черняховського, Кривбасівська, Ціолковського, Нахімова, Галенко, Рокосовського та ін.

Тривають ремонтні роботи внутрішньоквартальних доріг у мікрорайонах Східний-2 і 3; вулиць: Кропивницького й Спаської (Покровський р-н), доріг приватного сектору і тротуарів (вулиці Лермонтова, П. Калнишевського, Чарівна, Ватутіна, Качалова, Курчатова).


 


20 липня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради