Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Інспекція з благоустрою контролює роботи з упорядкування території міста після проведення аварійно-ремонтних робіт

Створено: 2017-06-20 16:31:27Оновлено: 2017-06-21 13:16:13

Інспекція з благоустрою, за дорученням міського голови, контролює роботи з відновлення тротуарів, прибудинкових територій, інших об’єктів  після проведення аварійно-ремонтних робіт підприємствами міста. Серед них: ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго», КП «Кривбасводоканал»,  КП ТМ «Криворіжтепломережа», ПАТ «Криворіжгаз».

«Мешканці міста не мають відчувати незручності», – така позиція міського голови.

За інформацією начальника інспекції з благоустрою Юлії Ставецької, тільки у червні винесено понад 20 приписів по усуненню розкопів, направлено листи з вимогою здійснити благоустрій порушених територій.

Як наслідок, підприємствами укладено договори з підрядними організаціями та здійснюються роботи з асфальтування та планування територій.

Вже проведено роботи за адресами: проспект Миру,44,  по вулицях:  Єсеніна,8, Віталія Матусевича,28, Свято-Миколаївській, біля будинків 15,27,   А. Васякіна,1.  Заасфальтовані перехрестя вулиці Алмазної з вулицями Артилерістів та Голубиною, перехрестя Свято-Миколаївської з вул. Комерційна,  вулиць  І. Добровольського та Сарматської, вулиці Української з вул. Прорізною.

Фото


 

20 червня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради