Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Як відновити підприємницьку діяльність внутрішньо переміщених осіб за новим місцем реєстрації?

Створено: 2018-03-20 13:28:11Оновлено: 2018-03-20 13:29:02

Міська влада докладає значних зусиль, спрямованих на забезпечення доступності ведення підприємницької діяльності як мешканцями, так і гостями міста.

Кривий Ріг прийняв більше 10 тисяч переселенців, які були вимушені покинути рідні населені пункти, розташовані в Донецькій та Луганській областях. Серед них є ті, які займались підприємницькою діяльністю та наразі цікавляться, які відновити свій бізнес в новому для них місті.

З метою захисту прав таких підприємців, виконком Криворізької міської ради доводить до відома наступну корисну інформацію.

Відновити підприємницьку діяльність за новим місцем проживання можна 2 шляхами:

Перший: Зміна відомостей про фізичну особу-підприємця, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в частині адреси (місця проживання).

Для цього підприємцю необхідно подати відповідну заяву про державну реєстрацію змін до відомостей про фізичну особу-підприємця (форма 11) та квитанцію про сплату адміністративного збору.

Другий: Припинення підприємницької діяльності за місцем попередньої реєстрації та здійснення нової реєстрації у Кривому Розі.

У цьому випадку заявнику необхідно подати заяву про припинення підприємницької діяльності (форма 12) та заяву про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця за новим місцем проживання.

Звертаємо Вашу увагу! Припинення підприємницької діяльності та державна реєстрація фізичної особи підприємцем здійснюється безкоштовно.

Ми працюємо для Вас!

 Наші контакти:

  • Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:    м. Кривий Ріг, майдан Праці, 1; тел. 90-51-53, 90-51-63;  e-mail:      [email protected].

 • Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

 

20 березня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради