Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Як отримати відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань

Створено: 2017-03-20 11:11:26Оновлено: 2017-03-20 11:16:22

Де можна отримати відомості:

  • Управління з питань реєстрації виконко­му Криворізької міської ради;
  • Центр адміністративних послуг «Віза»;

та його територіальні підрозділи;      

  • Нотаріуси;
  • Акредитовані суб’єкти.

Що треба мати з собою?

  • Запит про надання витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань;
  • Документ, що засвідчує внесення плати за видачу витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (копія квитанції, ви­даної банком, копія платіжного доручення з відміткою банку, квитанція з платіжного терміналу, або квитанція (чек) з по­штового відділення зв’язку);
  • Документ, що засвідчує повноваження, якщо документи подаються представником;
  • Паспорт.

Адміністративний збір: За отримання витягу в паперовій формі розмір плати складає 0,05 прожиткового мінімуму.

Зауважимо, що плата за надання відомостей справляється у відповід­ному розмірі прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленому законом на 1 січня календарного року, в якому подається запит про надання відповідних відомостей.

Строк надання послуги: Витяги в паперовій формі надаються протягом 24 годин після надходження запиту, крім вихідних та святкових днів. Витяги в електронній формі надаються в режимі реального часу.

Витяг можна   замовити   в   елек­тронному   вигляді    за посиланням: https://usr.minjust.gov.ua/

За отримання витягу в електро­нній формі розмір плати скла­дає 75 відсотків від встановленої плати за надання витягу в паперовій формі з Єдино­го державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

Витяг з Єдиного державного реєстру надається уповноваженою особою суб’єкта державної реєстрації  (крім державного реєстратора Міністерства юстиції України або його територіального органу), центру на­дання адміністративних послуг, нотаріусом на арку­шах формату А4 (210 х 297 міліметрів) без використання спеці­альних бланків та без проставляння підпису і печатки.


 

20 березня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради