Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

20 березня було заплановано пленарне засідання XLIV сесії Криворізької міської ради

Створено: 2014-03-20 15:59:19Оновлено:

У сесійній залі зареєструвалося   16 депутатів,  кворуму   для проведення  сесії  не вистачило.

Коментуючи цю ситуацію, секретар міської ради Сергій  Маляренко зазначив: «Ми провели всю необхідну роботу, повідомили депутатів про скликання сесії, однак я не можу відповідати за всіх депутатів.  Напевно, депутати вважають, що у місті ще не все стабільно. Я точно  можу  сказати,  що вони не хочуть бути  об’єктами провокацій та тиску. Я виконую свої обов’язки: всіх скликав, виконком підготував  всі питання серед яких й ті,  що подали  представники Майдану. Свої функції ми виконуємо».  

Виконавча  влада  міста, комунальні служби, тепло- і газопостачальні підприємства  Кривого Рогу, на разі,  працюють  у штатному режимі,  реалізуються  головні міські програми, враховуючи останні накази Кабміну про економію державних коштів. 

«Ми у постійному контакті з міським головою. Кожні  два дні   я    відвідую Юрія Григоровича у лікарні. Розповідаю  про   нагальні питання, він дає необхідні рекомендації  та поради,  - зазначив Сергій Маляренко, -  сьогодні місто  живе та  стабільно працює. Що стосується   проведення сесії -  то я вважаю,  що ми    маємо    закрити 44 сесію, а  вже потім відкривати 45. Я буду особисто  розмовляти  з депутатами щодо подальшої  нашої роботи» .

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому  
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net                                                                  


 

 

20 березня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради