Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

На вулицях Кривого Рогу встановлять понад 900 нових світильників

Створено: 2016-08-19 16:49:47Оновлено: 2016-08-19 16:52:16

Завдяки впровадженню енергозберігаючих технологій - заміну світильників з лампами розжарювання на енергозберігаючі світильники з натрієвими лампами, з березня 2015 року місто перейшло на постійне нічне освітлення без переключення на «черговий режим». А в цілому за програмою мера Юрія Вілкула за п'ять років в Кривому Розі вже замінили понад 90 тис. ламп і світильників - на енергозберігаючі були замінені всі ліхтарі в місті.

На виїзній нараді по ремонту скверу в Покровському районі заступник мера з ЖКГ Олександр Катриченко підкреслив, що в 2016 році акцент зроблено на капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення.

Вже закінчені роботи з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення вулиць Гетьманської (кол.Іллічівська), Технічної і Дарвіна в напрямку руху від проспекту Миру до вул. Волгоградської; вул. Ветеранів праці, Віталія Матусевича (ХХІІ Партз'їзду), Степана Тильги (Революційна), Хабаровської, Юрія Камінського (Олейникова) в Металлургійному районі й вулиць Кармелюка і Панаса Мирного (від проспекту Південного до вул. Кармелюка) в Інгулецькому районі, відновлено зовнішнє освітлення дороги від вул М.Світальського (Коротченка) до 200 річчя Кривого Рогу (повз балки Калітіна) .

Понад 3 300 енергозберігаючих світильників зовнішнього освітлення встановлено в приватному секторі і внутрішньоквартальних територіях міста. Серед них вулиці: Криворожстали (колиш Орджонікідзе),Тбіліська, Гагаріна, Співдружності, дніпропетровське шосе, Пісочна, Кропивницького, Спаська, Армавірська, Сірка та ін.

«Зараз проводиться ремонт мереж в парку Будівельників (кол. ім. Орджонікідзе) по вулиці Криворіжсталі, а також по вулиці Святогеоргіївській (Рязанова). Буде встановлено освітлення по вул.Фабричній до Східного-3. До кінця року планується капітально відремонтувати мережі зовнішнього освітлення в парку біля Палацу культури шахти «Батьківщина» на вулиці Світлогірській і скверу біля цирку по вулиці Віталія Матусевича (ХХІІ Партз'їзду)», - сказав А. Катриченко.


 

19 серпня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради