Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Проведено публічні слухання

Створено: 2010-08-19 08:14:42Оновлено:

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», на виконання розпорядження міського голови від 26.07.2010 № 151-р «Про проведення публічних слухань» у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу 10.08.2010 проведено публічні слухання з питання обговорення змісту проекту регуляторного акту - рішення виконкому міської ради «Про затвердження норм надання послуг із вивезення побутових відходів» та аналізу його регуляторного впливу.

У слуханнях взяли участь члени постійних комісій міської ради з питань регуляторної політики та підприємництва, культури та духовності, міської (галузевої) ради з питань розвитку підприємництва, представники виконкомів районних у місті рад, управителі жилих будинків, керівники підприємств-виконавців послуг з вивезення побутових відходів, голови будинкових і квартальних комітетів, суб’єкти господарювання, представники засобів масової інформації.

 Основним питанням, що порушувалося на публічних слуханнях, було обговорення норм надання послуг з вивезення побутових відходів.

На отримані в ході публічних слухань запитання та зауваження надано відповідні роз’яснення.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради