Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Виїзна нарада з керівниками підприємств харчової промисловості

Створено: 2018-03-19 11:00:57Оновлено: 2018-03-20 10:00:51

16 березня в торговому центрі Криворізької філії «Метро Кеш енд Кері» виконкомом міської ради була проведена виїзна нарада з керівниками підприємств харчової промисловості. Основною метою наради було обговорення питань щодо налагодження плідної співпраці ТЦ КФ «Метро Кеш енд Кері» з місцевими товаровиробниками продуктів харчування, а також  насичення продовольчого споживчого ринку якісними товарами, дотримання законодавства щодо безпечності харчових продуктів, підготовку підприємств до роботи у весняно-літній період, дотримання Правил благоустрою в місті Кривому Розі.

Увагу суб’єктів господарювання було звернуто на те, що ТОВ  «Метро Кеш енд Кері Україна» для забезпечення  споживчого попиту широким асортиментом продукції змінено умови входження постачальників продукції в їх торговельну мережу на більш привабливі, а для споживачів спрощено отримання картки покупця центру «Метро» (достатньо лише представити будь-яке посвідчення особи та заповнити анкету).

З метою посилення контролю за якістю реалізуємих товарів у торговому центрі впроваджено систему НАССР, яка не допускає наявності у продажу неякісної продукції.

У ході наради зазначалося, що одним із головних питань сьогодення є стабілізація цінової ситуації та обґрунтований підхід до встановлення цін на основні продукти харчування. 

На нараді було досягнуто домовленості про розширення шляхів взаємовигідної співпраці. Керівників підприємств харчової промисловості було ознайомлено з основними напрямками роботи торгового центру.

 


 

19 березня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради