Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Запрошуємо криворізьких IT-фахівців для розробки нових технологій муніципального менеджменту

Створено: 2018-02-19 12:39:29Оновлено: 2018-02-19 12:41:26

Шановні криворіжці!

Вже другий рік ми у «Візі» реалізуємо завдання Програми розвитку нових технологій муніципального менеджменту, спрямовані на створення комфортних умов для отримання доступних і якісних публічних послуг членами територіальної громади міста Кривого Рогу шляхом удосконалення системи муніципального менеджменту, упровадження нових технологій та інструментів електронного урядування, електронної демократії.

Саме розвиток нових технологій та інструментів електронної демократії в наданні публічних послуг – є вкрай важливим як для замовників послуг, так і для їх надавачів. У діяльності Центру «Віза» на сьогодні вже впроваджені інформаційні технології - система електронного керування чергою, СМС–інформування замовників послуг про результати їх надання, віддалена реєстрація на прийом до адміністраторів, консультації представників відповідних служб у «Візі» засобами Інтернет, безкоштовний Wi-Fi, інформування про середню завантаженість Центру, надання деяких адміністративних послуг в електронній формі через електронні сервіси державних порталів, програмний продукт «Електронна система оцінки якості надання послуг», рубрика «Активний громадянин», «Інтерактивний гід», придбано серверне забезпечення та апаратне забезпечення для Електронного архіву. А у Візі «Мобільній» функціонує мобільний офіс-трансформер для обслуговування мешканців віддалених мікрорайонів, обслуговування на дому здійснюється кейс-офісами, впроваджені мобільні додатки «Ваш Центр «Віза» та «Попередня реєстрація в черзі» та доступні для завантаження на Google Play Market. Це найбільш популярні та унікальні сервіси серед технологій муніципального менеджменту!

Ми продовжуємо наполегливо працювати та виконувати заходи Програми розвитку нових технологій муніципального менеджменту. На черзі – створення інформаційно-довідкового веб-порталу Центру «Віза» з електронними кабінетами користувачів, другий офіс-трансформер із супутниковим Інтернетом, модернізація мобільних додатків та розробка для iOS-гаджетів, автоматизація й розширення функціональних можливостей електронного архіву, імплементація інтерактивного обладнання у вигляді сенсорних панелей у територіальних підрозділах Центру «Віза», інтеграція інформаційних систем Центру до Єдиного державного порталу адмінпослуг, придбання індукційних панелей для відвідувачів з вадами слуху, та багато іншого.

Центр «Віза» запрошує криворізьких IT-фахівців для розробки нових технологій муніципального менеджменту! Чекаємо на Ваші ідеї, пропозиції щодо розвитку нових технологій муніципального менеджменту в Центрі адміністративних послуг «Віза»!

Ми налаштовані на діалог та співпрацю!

МИ – ЗА!
«ВІ – ЗА»!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

19 лютого 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради