Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЦЕНТР «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»): ЯК ОТРИМАТИ ГОТОВИЙ ПАСПОРТ ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ ЗА МІСЦЕМ ПЕРЕБУВАННЯ

Створено: 2022-05-18 09:38:19Оновлено: 2022-05-18 09:41:09

В умовах воєнного стану багато замовників паспортних послуг вимушено  змінили своє місце перебування і наразі не мають можливості отримати готові паспортні документи за місцем їх подачі. Зважаючи на актуальність даного питання, паспортний офіс Центру «Віза» («Центр Дії») роз’яснює як отримати виготовлений біометричний паспорт за місцем перебування.

Для отримання готового паспорта громадянина України, замовники можуть звернутися до найближчого підрозділу Державної міграційної служби за місцем свого фактичного перебування та подати письмову заяву, у якій зазначити наступну інформацію:

  • дані особи, на ім’я якої оформлюється паспорт (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження);
  • назва територіального органу/територіального підрозділу ДМС/ЦНАП/ДП «Документ», куди подавалися документи;
  • обставини, через які виникла необхідність переключити заяву-анкету та здійснити видачу виготовленого паспорта у іншому територіальному підрозділі ДМС.

Розгляд заяви-анкети про оформлення паспорта громадянина України/паспорта громадянина України для виїзду за кордон буде переключено на той підрозділ, який зазначено у заяві. В подальшому туди ж і буде здійснено доставку готового паспортного документа.       

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ! Ситуація з логістикою доставки паспортних документів не є сталою і часто змінюється. Радимо кожному громадянину, з’ясовувати свій конкретний випадок безпосередньо у територіальних підрозділах Державної міграційної служби, які знаходяться в безпечних регіонах, де не ведуться активні бойові дії або звернувшись за телефонами «гарячої лінії» (контактні номери можна переглянути на офіційному сайті Державної міграційної служби України за посиланням https://dmsu.gov.ua в розділі: «Телефони «гарячих ліній»).

 

Ми працюємо для Вас!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

 

18 травня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради