Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПЕРЕВАГИ ОДНОЧАСНОГО ОФОРМЛЕННЯ БІОМЕТРИЧНИХ ДОКУМЕНТІВ У ЦЕНТРІ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»).

Створено: 2023-01-18 14:59:26Оновлено: 2023-01-18 15:01:08

У зв'язку з військовою агресією Російської Федерації на території України виникла потреба у швидкому оформленні або відновленні втрачених паспортних документів.

Тому, у травні 2022 року Урядом було затверджено та впроваджено експериментальний проект щодо одночасного оформлення (зокрема, й замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та закордонного паспорта.

Аналізуючи показники роботи Центру «Віза» («Центр Дії») щодо надання послуги з одночасного оформлення                  ID-картки та закордонного паспорта за 2022 рік, слід заначити, що за період  червень-грудень минулого року даною послугою скористались більше ніж 1000 наших замовників.

І можна з впевненістю вказати, що з кожним днем ця послуга стає все більш популярною серед громадян, тільки  з початку 2023 року нею скористались більше ніж 100 замовників біометричних паспортних документів  Центру «Віза» («Центр Дії»).

Адже, скориставшись послугою одночасного оформлення  ID-картки та закордонного паспорта, здійснивши ЛИШЕ один візит до  Центру «Віза» («Центр Дії») – Ви отримує одразу 2 готових паспорта!

Слід також зауважити, що в рамках надання цієї послуги, заявниками, які звертаються для оформлення ID-картки вперше в 14 років, заява для оформлення закордонного паспорта подається особисто, без присутності законного представника.

 

Запрошуємо скористатись нашими

паспортними послугами!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):

e-mail: viza@kr.gov.ua,

                                                                                              http://viza.kr.gov.ua/

18 січня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради