Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про оцінку рівня задоволеності замовників послуг у ЦНАПі «Віза»

Створено: 2023-01-18 15:56:44Оновлено: 2023-01-18 16:00:17

Міністерством цифрової трансформації України вже другий рік поспіль проводиться оцінювання рівня задоволеності замовників послуг у ЦНАПах по всій країні. Метою цього дослідження є виявлення проблем, якими найбільше незадоволені замовники послуг при відвідуванні ЦНАП та знаходження шляхів їх вирішення.

Як показує аналіз результатів оцінювання, загальний рівень задоволеності замовників послуг (CSI) по Україні становить 81,5%, а по м.Кривий Ріг цей показник значно вищий і становить 91,7%. Тобто переважна більшість замовників послуг задоволена роботою Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»). Всі відгуки уважно аналізуються та, якщо виявляються недоліки в наданні сервісу, оперативно проводиться відповідна робота щодо їх усунення. Та все ж більшість респондентів відмічають привітність і компетентність адміністраторів Центру «Віза» («Центр Дії»). Найвищий рівень задоволеності висловили замовники послуг, які звертались до Інгулецького та Саксаганського терпідрозділів Центру. Не відстає від них за показниками CSI і Покровський терпідрозділ.

Кожен адміністратор Центру «Віза» («Центр Дії») і надалі самовдосконалюватиметься, адже ми хочемо, щоб кожен наступний візит був кращий, ніж попередній. Наразі всі бажаючі замовники послуг можуть залишати відгуки про рівень обслуговування через QR-коди опитування, які розміщенні в кожному підрозділі Центру «Віза» («Центр Дії») або в розділі Мапа Центрів на платформі Дія.Центрів за посиланням https://center.diia.gov.ua/cnap-map. Крім того, на вебпорталі Центру «Віза («Центр Дії») також можна залишити відгук щодо нашої роботи в розділі «Зворотний зв’язок». І звісно ж запрошуємо всіх замовників послуг прийняти участь в інтерактивному опитуванні «Активний громадянин» на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії»). До речі, в цьому місяці на ньому аналізується рівень задоволеності роботою адміністраторів офісів послуг Центру «Віза» («Центр Дії») у сфері реєстрації місця проживання. Тож, переходьте за посиланням https://aktiv.kr.gov.ua/ та висловіть свою позицію.

 

Центр «Віза» («Центр Дії») # Працюємо на результат!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

18 січня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради