Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Юрій Вілкул: Ми зробимо все для того, щоб криворіжці з гарним настроєм зустрічали Новий Ріг та Різдво, щоб дорослі та діти прийшли до головного ялинкового містечка, добре відпочили та отримали яскраві враження

Створено: 2014-12-17 17:15:41Оновлено: 2014-12-17 17:28:09

Головне ялинкове містечко Кривого Рогу  цього року  буде більш масштабним,   видовищним та гостиннішим. Нове місце розташування відкрило широкі можливості  для створення і  організації  цікавої  та  по-святковому  дивовижної  розважальної програми. Вже  за декілька днів   містечко зустрічатиме  дорослих та малечу. На сьогодні,  роботи зі  встановлення атракціонів, сцени,  оригінальних торговельних павільйонів та благоустрою території підходять до завершення.

Підготовку містечка до новорічних та різдвяних свят  особисто  контролює міський голова Юрій Вілкул. Саме за його пропозицією вирішено облаштувати містечко у парку  Героїв. 17 грудня міський голова провів оперативну нараду: перевірив  стан та якість виконання будівельних та монтажних робіт. Що стосується організаційних моментів – запропонував залучити якомога більшу кількості  підприємців  до проведення святкової торгівлі.

«Сьогодні вже вимальовується новий майданчик  для центральної ялинки  та містечка. На жаль, деякі люди не дали нам можливість зробити це,  як звикли всі мешканці, біля  будівлі  міськвиконкому. Але, хочу запевнити,  ми зробимо все для того,   щоб  криворіжці з гарним настроєм зустрічали Новий Ріг та Різдво, щоб дорослі та діти  прийшли до ялинкового містечка, добре відпочили  та  отримали яскраві враження, - підкреслив  Юрій Вілкул, - ми  дали можливість  нашим  підприємцям  показати свої можливості, продемонструвати таланти творчим колективам, спортсменам. Гадаю, що сьогодні  ми  внесемо корективи у будівництво та  зробимо  містечко  ще кращим». Додамо, що окрасою парку стане й 14 – метрова зелена красуня, її встановленням   займалися спеціалісти підприємства  «Екобудтранс». Освітлювати  святковий  майданчик буде оновлена яскрава  ілюмінація.       

«На День Святого Миколая, о 15 годині,  ми відкриємо  головне ялинкове містечко.  За доброю традицією, у ньому  проходитимуть  всі новорічні свята,- зазначив міський голова, -   переконаний, що  наше рішення  про створення містечка  саме тут  було правильним. Я зустрічався та розмовляв із багатьма мешканцями і вони підтримали цю пропозицію. У цей, дійсно  складний час, ми маємо  створити теплу атмосферу у рідному місті, подарувати  людям справжній новорічний настрій».   

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому       
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net      

  

      


 

17 грудня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради