Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ВІЗА МОБІЛЬНА» – допомога для ВПО

Створено: 2022-11-17 13:40:42Оновлено: 2022-11-17 13:44:05

Сучасний та доступний Криворізький Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») – це, в першу чергу, обличчя органів влади й органів місцевого самоврядування, головне місце безпосередньої комунікації людей з її прадставниками та вирішення проблем містян. Проєкт «ВІЗА МОБІЛЬНА», що діє у нашому місті з 2017 року - яскраве тому підтвердження.

Пріоритетом Центру «Віза» («Центр Дії») завжди є люди, особливо у скрутні для країни часи. Саме тому, щомісячно, відповідно до затвердженого графіку, мобільними адміністраторами здійснюються виїзди до найбільш уразливих верств населення – внутрішньо переміщених осіб в місцях їх колективного проживання.

Цього разу виїзне обслуговування відбулося у Тернівському районі, по вул. Каштанова, 35, у Державному професійно-технічному навчальному закладі «Криворізь-кий навчально-виробничий центр».

«Нові» криворіжці, які вимушено приїхали з Донецької, Херсонської, Харківської, Миколаївської та Луганської областей, мали змогу подати інформаційне повідомлення про власне пошкоджене або зруйноване майно та отримати вичерпні консультації щодо відновлення втрачених документів й отримання різних державних та міжнародних гуманітарних допомог.

 На сьогоднішній день адміністраторами Центру «Віза» («Центр Дії») прийнято понад 350 інформаційних повідомлень про пошкоджене та зруйноване майно, у тому числі 52 мобільними адміністраторами та надано понад 830 консультацій під час виїзних обслуговувань.

 

Ми працюємо для Вас!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)

                                                                                                                         e-mail: [email protected];

                                                                                                                   https://viza.kr.gov.ua

17 листопада 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради