Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПРО НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ МУНІЦИПАЛЬНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ В «ЄДИНИХ ВІКНАХ» ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ М. КРИВОГО РОГУ

Створено: 2017-11-17 15:10:44Оновлено: 2017-11-17 16:52:08

Майже рік тому, 21 грудня 2016 року, міською радою затверджено Програму розвитку нових технологій муніципального менеджменту в Центрі адміністративних послуг «Віза» на 2017 – 2019 роки і сьогодні, службовці виконкомів міської ради та Довгинцівської районної у місті ради звітували перед депутатами міської ради про її виконання, впровадження реформи адміністративних послуг  та про нові технології муніципального менеджменту в «єдиних вікнах» органів місцевого самоврядування м. Кривого Рогу. Адже, найголовніше: і депутати, і інші мешканці міста, готові до діалогу в пошуку найефективніших рішень, а небайдужість криворіжців спрямовує на добрі справи.

З листопада Центром «Віза» на сервісі «Активний громадянин» сайту виконкому Криворізької міської ради проводиться вже 5 опитування мешканців. Цього разу – про складові ефективного зворотнього зв’язку влади з громадою в реформуванні адмінпослуг. Свою думку вже висловили більше 500 активних громадян нашого міста.

Присутніх на навчанні ознайомлено із підготовкою мобільного додатку «Візи» в телефонах.

Установити його можливо через «Google Play Market»:

Звітували про результати реформи не керівники департаментів та управлінь, а фахівців – адміністратори та реєстратори, які всі разом щоденно опрацьовують від 250 до 600 звернень громадян та суб’єктів господарювання. Вони ознайомили з тим, як працюють нові технології на робочих місцях – передусім для людей – замовників послуг, і для службовців.

Депутатів міської ради зацікавили виступи адміністраторів Тіторенко Т.В., Агапової А.В., державного реєстратора Синько Л.В., реєстратора Тараненко Н.О. Присутні на навчанні депутати Бруснік Т.Ф., Бурман Л.В., Палій Є.А., Матвєєнко О.Є., Цюпа Ю.О. надали слушні пропозиції щодо подальшого впровадження реформи адміністративних послуг в нашому місті (встановлення платіжного терміналу банку в Реєстраційному офісі на майдані Праці,1; розширення супутніх послуг в територіальних підрозділах Центру «Віза»; покращення роботи електронної черги; оформлення реєстраційних документів суб’єктами підприємницької діяльності; розширення послуг Центру «Віза»), які на сьогодні вже опрацьовуються.

Ми працюємо для Вас!
 Наша якість – Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected]


 

 

17 листопада 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради