Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі йде будівництво нового кладовища в Тернівському районі

Створено: 2016-08-17 15:39:24Оновлено: 2016-08-17 16:17:13

Нове кладовище вирішить вкрай актуальну для міста проблему з похованнями.

Кладовище знаходиться між двома кар'єрами Північного ГЗК - Анновским і Первомайським, загальна площа 25 га. Об'єкт розрахований на 30 тис. поховань. Кладовище буде відповідати всім санітарним і будівельним нормам.

До об'єкту підведуть усі необхідні комунікації: поливальний водопровід, на території змонтують освітлення. Крім того, всі автопроїзди по кладовищу виконуються з твердого дорожнього покриття, а це означає, що за будь-яких погодних умов городяни зможуть без проблем дістатися до місць поховань.

На сьогодні вже виконано комплекс будівельних робіт: відсипана щебенем і накатана автостоянка, зроблена резервна бетонна дорога, є корпус побутових приміщень, повністю виконана ландшафтне планування кладовища, а також розпочато остаточне відсипання щебенем другорядних доріжок, зроблено огорожу.

Начальник управління капітального будівництва Валерій Нетяженко сказав: «Неодноразово від жителів надходили пропозиції про необхідність будівництва в місті нового кладовища і такий об'єкт був передбачений в планах будівництва на цей рік».

У Кривому Розі 35 кладовищ, з них 8 - діючі. І на сьогодні є необхідність для виділення нових ділянок. Кладовище в Тернівському районі прив'язане до існуючих транспортних розв'язок, тому люди не будуть відчувати незручностей з під'їздом.

Основна дорога, що веде на кладовище, буде виконана з асфальтобетону, а також передбачена другорядна магістраль для заїзду зі зворотного боку кладовища.


 

17 серпня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради