Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

На святкування Дня Європи у Кривому Розі пройде фестиваль EURO - Fest 2017

Створено: 2017-05-17 12:13:39Оновлено: 2017-05-17 12:15:23

Міський голова Юрій Вілкул провів оперативну нараду з підготовки святкування Дня Європи. Він поставив завдання завершити всі підготовчі роботи до четверга.

Зараз закінчується спорудження сцени, проводиться благоустрій прилеглої території: обрізка дерев, покос трави, встановлюється додаткове освітлення. «Людям повинно бути комфортно і зручно. Тому, дрібниць немає. Підготовлена дуже насичена, масштабна програма. Але, наше головне завдання - забезпечити порядок і безпеку жителів та гостей, які прийдуть разом з дітками на свято. Протягом дня у парку повинно бути організовано чергування бригад швидкої допомоги, пожежних та патрульної поліції», - підкреслив мер. У парку «Ювілейний»  встановлять 30 додаткових лавок, урни, контейнери для сміття, біотуалети.

«Важливе питання для мешканців  – як доїхати до місця проведення свята. Парк розташований в такому місці, де дуже зручна транспортна розв'язка. Можна доїхати на маршрутці з будь-якої частини міста.  У разі необхідності, пустимо додатковий транспорт з 95 кварталу до зупинки «Рудана» на проспекті Гагаріна», - сказав начальник відділу транспорту і зв'язку Сергій Сиротюк. На сьогодні концертна та розважальна програма повністю готові. Старт – 20 травня о 14.00. З 18.20 - вечірній концерт за участю місцевих та українських музичних колективів.

Юрій Вілкул підкреслив: «Запрошую усіх криворіжців на святкування Дня Європи у Кривому Розі. Це ще одна добра справа, яка об'єднує і зближує всіх нас. Не дивлячись на різні культури та погляди, такі свята ще раз підтверджують – ми єдині в прагненні  працювати, створювати нове».

Свято у Кривому Розі відвідає делегація Асамблеї Європейських регіонів, до лав якої місто вступило у минулому році.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради