Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МОБІЛЬНИЙ ОФІС У ЖИТЛОВОМУ МАСИВІ КАРНАВАТКА!

Створено: 2018-01-17 13:55:41Оновлено: 2018-01-17 13:59:16

Життя не кожного дня робить сюрпризи, але кожному з нас так хочеться мати віру й надію в найкраще.     Саме такою реалією для мешканців майже дев’ятитисячного житлового масиву Карнаватка Центрально-Міського району стало отримання спектру адміністративних, публічних та консультаційних послуг безпосередньо за місцем свого проживання. Проблему доступності послуг Центру «Віза», його територіальних підрозділів, соціальних закладів, інших суб’єктів надання послуг вирішено інноваційним проектом - Мобільним  офісом муніципальних  послуг! Сьогодні він працював в Карнаватці. Мешканців житлового масиву так хвилювали прості, але такі нагальні питання - як перерахунок пенсії, призначення субсидії на придбання скрапленого газу,  твердого та рідкого пічного побутового палива, реєстрація місця проживання,  консультації  щодо отримання біометричного паспорту та вартості цієї послуги,  реєстрації об’єктів нерухомості і всі вони  вже отримали відповіді від різнопрофільних фахівців - просто,  якісно , доступно.

Під гаслом  «просто, якісно, доступно» працювали  для мешканців Карнаватки сьогодні адміністратор Центру «Віза», спеціаліст відділу реєстрації громадян, спеціаліст управління праці та соціального захисту населення, працювали для Вас!

Мобільний офіс муніципальних послуг  здійснює регулярно  виїзні прийоми замовників послуг на території Кривого Рогу у віддалених мікрорайонах та селищах міста відповідно до затвердженого графіку, складеного за їх заявками.

Звертаємо увагу, насамперед соціально вразливих  громадян: на  постійній основі здійснюється безкоштовне виїзне обслуговування на дому із використанням спеціального обладнання – мобільних кейс-офісів. Для того, щоб замовити послуги необхідно лише зателефонувати на безкоштовну «гарячу лінію» Центру «Віза» - 0 800 500 459.

Шановні криворіжці! Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

 

17 січня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради