Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До Дня Святого Миколая новорічні подарунки та теплі, щирі слова привітання отримають понад півтори тисячі дітей військовослужбовців – учасників АТО та дітей із сімей переселенців

Створено: 2014-12-16 16:25:39Оновлено: 2014-12-16 16:41:10

Криворізька міська рада щороку затверджує програму підтримки дітей, молоді та  багатодітних родин. У 2014 році на її виконання спрямовано 1млн.576,6 тис. грн.  «Програма охоплює цілу низку заходів. На її виконання протягом року для багатодітних сімей, а в першу чергу, для тих, що опинилися у складних життєвих обставинах ми    проводимо різнопланові акції: «Готуємо дітей до школи», «Дитячий майданчик мого міста», до Дня сім’ї, Дня матері, для багатодітних матерів з нагоди Міжнародного жіночого Дня 8 Березня,- повідомила під час прес-конференції, що відбулася  16 грудня,  голова комітету у справах сім’ї та молоді Світлана Лавренко, - для нас головне, щоб  дорослі та малеча отримували якомога більше позитивних емоцій та приємні подарунки».

До Дня матері  багатодітним матусям вручили від міста 50 ковдр,  до  Дня сім’ї  кращим родинам подарували 40 сервізів, у рамках акції  «Готуємо  дітей до  школи» 175 першокласників отримали  портфелі та шкільне приладдя. 

«Але, безумовно, з особливим нетерпінням хлопці та дівчата очікують на  новорічні  та різдвяні свята. Як завжди, готуємо  для дітлахів безліч сюрпризів, цікаві розважальні програми та конкурси, - розповіла Світлана Лавренко,- зокрема, у місті проходитимуть акції для дітей – інвалідів та дітей з багатодітних родин, під час яких  1064 дитини отримає солодкі подарунки». 

Міська влада турбується про те, щоб кожна криворізька дитина відчула атмосферу свята та повірила у те, що всі бажання на Новий Рік обов’язково здійсняться. За ініціативи міського  голови  Юрія Вілкула  до Дня Святого  Миколая новорічні подарунки та теплі, щирі слова привітання отримають понад півтори тисячі дітей   військовослужбовців – учасників АТО та  дітей  із сімей переселенців. 

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому       
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net             

                                                     


 

 

16 грудня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради