Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До уваги керівників житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та підприємств, установ та організацій!

Створено: 2017-08-16 10:37:12Оновлено: 2017-08-16 10:37:47

Відповідно до законодавства, яким було розширено повноваження органів місцевого самоврядування та передбачено оптимізацію адміністративних послуг, необхідно було ще до 04.04.2016 року передати картотеки з питань реєстрації фізичних осіб відповідними підприємствами, установами та організаціями, що забезпечували ведення картотек з питань реєстрації фізичних осіб, у тому числі об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, до органу реєстрації – виконавчого комітету відповідної районної в місті Кривому Розі ради.

Однак, на сьогоднішній день не передані/частково передані картотеки до відділів реєстрації місця проживання громадян Довгинцівської, Металургійної, Саксаганської та Покровської районних у місті рад.

Наголошуємо на необхідності прискорення здійснення передачі до органів реєстрації картотеки з питань реєстрації фізичних осіб відповідними підприємствами, установами та організаціями, що забезпечували або забезпечують ведення картотек з питань реєстрації фізичних осіб, у тому числі об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків.

 


 

16 серпня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради