Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Щодо проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування

Створено: 2010-07-16 10:44:33Оновлено:

ОГОЛОШЕННЯ
про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських
автобусних
маршрутах загального користування

Загальні положення

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування», «Про автомобільний транспорт», керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», рішеннями виконкому міської ради від 08.04.2009 №125 «Про затвердження міської маршрутної мережі пасажирського автомобільного транспорту», від 14.07.2010 №203 «Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування та його проведення», організатор перевезень оголошує конкурс на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Організатором конкурсу є виконавчий комітет Криворізької міської ради.

Організатором проведення конкурсу є відділ транспорту і зв’язку виконкому міської ради. Плата за участь у конкурсі відсутня.

Порядковий номер, основні характеристики кожного об’єкта конкурсу та його умови згідно додатка до рішення виконкому міської ради від 14.07.2010 №203.

Конкурс є відкритим для всіх претендентів та відбувається у порядку встановленому Кабінетом Міністрів України.

Порядок одержання необхідної інформації про об’єкт конкурсу

Ознайомитись з характеристикою кожного об’єкту конкурсу також мож-а на офіційній сторінці виконкому міської ради в мережі Інтернет (kr.gov.ua) або у організатора проведення конкурсу (м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, к. 155).

Найменування організації, режим її роботи та адреса, за якою подаються документи для участі у конкурсі та кінцевий строк їх прийняття

Для участі у конкурсі перевізник-претендент подає організатору проведення конкурсу (м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, к. 155) окремо на кожний об’єкт конкурсу відповідну заяву за формою і такі документи:
  • копію свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта господарювання;
  • нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг із перевезення пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь на кількох об’єктах конкурсу);
  • перелік транспортних засобів та копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті;
  • копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;
  • копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови її проведення);
  • письмову інформацію про наявність або відсутність транспортних засобів, що пристосовані для перевезення осіб з особливими потребами;
  • анкету перевізника-претендента.
Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у закритому конверті (пакеті), заява подається окремо від конверту.

Документи на конкурс реєструються у журналі поданих документів. Подані несвоєчасно або не в повному обсязі документи не реєструються і повертаються перевізнику-претенденту із зазначенням причин.

Бланки заяви на участь у конкурсі та анкети перевізника-претендента можна отримати за адресою: м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, к. 155.

Телефони для довідок: 74-24-41, 74-70-49.

Документи подаються щоденно с 9.00 до 17.00, крім святкових та вихідних днів. Кінцевий строк прийняття документів – 16.08.2010 до 14.00.

Документи, які надійшли до організатора проведення конкурсу після встановленого строку, не розглядаються.

Місце, дата та час початку проведення засідання конкурсного комітету

Початок проведення конкурсу 26 серпня 2010 року о 11.00 год. за адресою пл.Радянська, 1, каб.151.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради