Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Центр «Віза» («Центр Дії»): обслуговуємо ВПО

Створено: 2022-06-16 13:42:11Оновлено: 2022-06-16 13:44:33

В умовах війни надзвичайно важливо забезпечувати людей адмінпослугами швидко та доступно. Особлива допомога у вирішені нагальних питань потрібна вимушеним переселенцям. Мобільні адміністратори ЦНАПу «Віза» продовжують надавати всі необхідні послуги та консультації в пунктах розміщення ВПО з використанням пересувних робочих місць (цифрових валіз).

 Сьогодні, відповідно графіку, виїзне обслуговування відбулося в Центрально – Міському районі по вул. Петра Калнишевського,18,  гуртожиток державного університету економіки і технологій, де проживає 115 внутрішньо переміщених осіб, які приїхали з Донецької, Херсонської, Харківської, Миколаївської та Луганської областей.

 

За допомогою сервісу «Мобільний адміністратор» заявники подали повідомлення про своє пошкоджене та зруйноване майно. Також, громадянам надано вичерпні консультації як отримати допомоги передбачені державними та міжнародними гуманітарними проєктами, роз’яснення про дію соціальної програми «Прихисток та як відновити втрачені документи (паспорти, свідоцтва про народження дітей, посвідчення водія) в умовах воєнного стану.

 

Ми працюємо для Вас!

16 червня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради