Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПАСПОРТНИЙ ОФІС «ВІЗИ» ІНФОРМУЄ ЗАМОВНИКІВ

Створено: 2018-02-16 10:36:07Оновлено: 2018-02-16 10:37:37

Паспортний офіс «Візи» нагадує замовникам по оформленню закордонних біометричних паспортів, що несвоєчасність отримання паспортів залишається актуальною, оскільки ДП «Поліграфкомбінат «Україна» не встигає персоналізувати усі документи, які оформляються у підрозділах Міграційної служби та ЦНАПах.

Стан руху оформлених паспортів можна відслідкувати на сайті ДМСhttps://dmsu.gov.ua/services/docstate.html

«Віза» розділяє з замовниками послуг  занепокоєння ситуацією і обіцяємо Вас інформувати SMS-повідомленнями про готовність паспортів до видачі.

Довідково: сервіс СМС-повідомлення про готовність паспорта на Дніпропетровщині діє лише в Кривому Розі.

Нагадуємо, що згідно законодавчих документів, паспорт після отримання від Міграційної служби, знаходиться протягом 1 місяця у  Центрі, після чого повертається знову до Міграційної служби!

На сьогодні Паспортні офіси в місті вже три: у Металургійному районі (пл. Молодіжна,1), Центрально-Міського (вул. Староярмаркова, 44), та у Інгулецькому (пр.-т Південний, 1).

 Звертаємо Вашу увагу, в залежності від того, де ви здавали документи на оформлення паспортів там і необхідно їх забирати. Видача паспортів проводиться у приміщенні Центрів «Віза»:

  • з понеділка по четверг з 15.00. до 17.00.

Отримувачам біометричних паспортів необхідно при собі мати всі наявні паспорти (паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон – при наявності).

Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

16 лютого 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради