Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Шановні мешканці та гості міста!

Створено: 2016-12-15 13:50:28Оновлено: 2016-12-15 13:59:25

З метою організації якісного торговельного і побутового обслуговування громадян, безперебійної роботи об’єктів бізнесу у кожному районі міста проводиться святкове оформлення фасадів об'єктів торгівлі, ресторанного господарства, з надання побутових послуг із застосуванням сучасних елементів зовнішньої світлової реклами з новорічною символікою, ілюмінуванням гірляндами дерев, ялинок біля об'єктів. 

Для підтримання святкового настрою мешканців міста, забезпечення їх потреби у придбанні якісних товарів тематичного спрямування, в понад 100 об’єктах бізнесу організовано святкову торгівлю ялинковими, карнавальними прикрасами, новорічними сувенірами та штучними ялинками, дитячими новорічними подарунками; виставки - продажі продовольчих товарів, дитячих кондитерських наборів в понад 100 об’єктах роздрібної торгівлі, 45 закладами ресторанного господарства розроблено спеціальні новорічні меню для змістовного святкування року Червоного півня.

На теперішній час по районам міста визначено 91 місце з продажу живих хвойних дерев.

В об’єктах з побутового обслуговування майстри з манікюру, пошиття одягу, перукарського мистецтва  розробили святкові новорічні образи, актуальні для зустрічі нового 2017 року та Різдва Христового.

Протягом зимових свят у  районному парку «Героїв» Металургійного району працюватиме ялинкове містечко, урочисте відкриття якого відбудеться  19.12.2016 о 15.00.

До 14.01.2017 протягом роботи ялинкового містечка передбачено організацію дитячих розваг - потягу з музичним супроводом, катання на конях, поні; роботу ярмаркової зони з продажу продовольчих товарів, кулінарних страв та напоїв (млинці в асортименті, страви гриль, пряники, глінтвейн, медова продукція, дегустація вин); роботу майстрів хенд-мейду, продаж карнавальної атрибутики. Також заплановано проведення розважальних шоу, конкурсів, дискотек, танцювальних та спортивно-розважальних програм, виставок-дегустацій, козацьких розваг,  вечорів сімейного дозвілля, файер-шоу. Крім того, у ялинковому містечку працюватиме вітальня Святителя Миколая Чудотворця.

У рамках зазначених заходів проводитимуться благодійні акції для дітей пільгових категорій.

Запрошуємо всіх дорослих та дітей до об’єктів бізнесу нашого міста, щоб розділити святковий настрій, отримати чудові враження та підготуватися до зустрічі Нового року-2017 та Різдва Христового!


 

15 грудня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради