Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЧЕКАЄМО НА ІНІЦІАТИВУ! ЗАПРОШУЄМО ДО РОЗРОБКИ МІСЬКОЇ ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА НА 2017-2020 РОКИ

Створено: 2016-09-15 08:37:45Оновлено: 2016-09-15 08:39:52

З  метою підвищення ролі громадськості в процесі прийняття актів органів місцевого самоврядування, функціонування дієвого механізму взаємодії влади і бізнесу на засадах партнерства, відкритості та прозорості запрошуємо суб’єктів господарювання, громадські, профспілкові організації та об’єднання підприємців  прийняти участь у розробці міської Програми розвитку  підприємництва на 2017-2020 роки.

Основна  мета Програми спрямована на зміцнення соціально-економічних позицій суспільства;  сприяння поліпшенню рівня життя територіальної громади міста з наближенням до європейських стандартів якості; упровадження принципу гендерної рівності; максимальне наближення  до рівня кількісних та якісних показників розвитку сфери підприємництва країн із розвиненою економікою.

Ключовими принципами, що повинні бути покладені  в основу розробки проекту Програми є об’єктивність, науковість, гласність, рівність, доцільність, ефективність,  дотримання міських, регіональних та загальнодержавних інтересів. 

Пріоритетні напрями Програми мають бути логічним продовженням програми попереднього періоду:

1. Удосконалення регулювання підприємницької діяльності.

2. Ресурсна, інвестиційна та інформаційна підтримка малого й середнього підприємництва.

3. Соціальна складова підприємництва та розширення його кадрового потенціалу.

Діюча Програма, як орієнтир, розміщена на офіційному сайті виконкому міськради  (http://kr.gov.ua/) в розділах «Сесії міськради» та  «Підрозділи виконкому» (Управління розвитку підприємництва).       

Пропозиції приймаються до 10.10.2016 року.  За результатами  обговорення  матеріалів, в т.ч. під час засідання міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва кращі розробки будуть використані при підготовці проекту  Програми розвитку підприємництва в місті на 2017-2020 роки для розгляду на сесії міської ради.

Чекаємо на Ваші розробки в управлінні розвитку підприємництва виконкому міськради за адресою: пл.Молодіжна,1, (каб.512), e-mail: urp@kr.gov.ua

Телефон для довідок: (0564) 92-25-89.


 

15 вересня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради