Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Ю. Вілкул: Робота комунального транспорту, як і іншої важливої інфраструктури міста, забезпечена в звичайному режимі - тролейбуси, трамваї, швидкісний виходять на маршрути з 05.00 години ранку та перевозять пасажирів до 23.00 години

Створено: 2022-03-15 13:51:38Оновлено: 2022-03-15 13:55:15

Для безпеки жителів деякі зі станцій швидкісного зараз служать як укриття


В.о. міського голови Кривого Рогу – заступник голови Ради оборони Кривого Рогу  Юрій Вілкул провів виїзну робочу нараду  з питання  організації пасажирських перевезень  у місті  на одній із станцій швидкісного, яка цілодобово відкрита для укриття криворіжців.


«Сьогодні, в умовах воєнного стану, який діє по всій країні, в Кривому Розі комунальний транспорт працює у звичайному режимі. Одне що, звичні вже для криворіжців нові  автобуси зараз використовуються для  інших  завдань.  Для повноцінного забезпечення життєдіяльності міста всі громадські перевезення залишаються доступні, а станції швідкісного трамвая слугують як укриття цілодобово. Хочу висловити вдячність всім, хто щодня забезпечує якісну роботу комунального транспорту у всіх напрямках та на всіх маршрутах», - зазначив  Юрій Вілкул.

Комунальні тролейбуси, трамваї, швидкісний виходять на маршрути з 05.00 години ранку  та  перевозять пасажирів до 23.00 години. Приватні ж перевізники працюють з 06.00 до 20.00.

Однак,  ще раз нагадуємо,  що не зважаючи на вказаний графік руху міського  транспорту, криворіжці повинні дотримуватися  комендантської години з 20.00 до 6.00. У комендантський час мешканцям заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях, городяни можуть пересуватися на транспорті у цей період лише при наявності спецперепусток.

Станції КП “Швидкісний трамвай” надають цілодобове укриття для мешканців міста під час оголошення тривоги “Сирена “ та після її завершення, на наступних станціях: “Кільцева”, “Проспект Металургів”, “Будинок Рад”, “Вечірній бульвар”, “Міська лікарня” , “Електрозаводська”.

Також, створено інтерактивну карту укриттів міста -  https://www.google.com/maps/d/edit?mid=16h3FUytKBRktZ7y_FMwLC-jdfg4oeXsS&usp=sharing

15 березня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради