Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«Швидка» ЦНАПу «Віза»

Створено: 2018-02-15 09:38:15Оновлено: 2018-02-15 09:41:31

З метою скорочення витрат часу наших замовників, на засіданні виконкому міської ради 14.02.2018, було затверджено новий зміст технологічних і інформаційних карток 7 суб’єктів надання послуг з урахуванням змін у законодавстві та вимог міського голови Вілкула Ю.Г. щодо необхідності підвищення ефективності документообігу між адміністраторами та суб’єктами надання послуг.

Даним рішенням також розширено перелік категорій громадян, для яких здійснюється виїзне обслуговування (стосовно всіх немобільних, у т.ч. тимчасово немобільних громадян), а саме, категорії криворіжців які мають право для обслуговування «на дому» мобільними кейсами: доповнено категорією «особи, які тимчасово втратили можливість самостійного пересування, на підставі їх звернення на телефон гарячої лінії 0-800-500-459».

Сьогодні отримати адміністративні та інші публічні послуги у Кривому Розі можливо без жодного візиту до органів влади, завдяки здійсненню виїзного обслуговування із застосуванням спеціального обладнання – мобільного кейсу.

Замовити послугу для виїзного обслуговування з мобільним кейсом  можна одним із способів:

- за телефоном «гарячої лінії»  «Візи» 0-800-500-459;

- шляхом звернення до адміністратора Центру адміністративних послуг «Віза» в усній або письмовій формі;

- через сайт Криворізької міської ради і виконкому (http://kr.gov.ua/) чи веб-порталі «Криворізький ресурсний центр» (https://krmisto.gov.ua) на сторінці Центру адміністративних послуг «Віза» цілодобово;

- у вигляді електронного звернення на електронну адресу [email protected] цілодобово.

Скористатися цією послугою сьогодні, можуть наступні категорії криворіжців:

-  особи з інвалідністю внаслідок війни,

-  особи з інвалідністю І, ІІ групи, діти з інвалідністю;

-  учасники бойових дій;

-  учасники війни;

-  Герої України;

-  Герої Соціалістичної Праці;

-  громадяни, які досягли 80-річного віку;

-  особи, які тимчасово втратили можливість самостійного пересування, на підставі їх звернення на телефон «гарячої лінії» Центру 0-800-500-459

Довідково: із початку запровадження проекту надомного обслуговування обслужено 69 замовників у всіх районах міста. Серед них: літні люди, які, в основному, хвилюються за нерухомість, потребують оформлення субсидій, соціальної, матеріальної допомоги, прописки-виписки, а також особи з інвалідністю.

Ми працюємо для Вас!
Наша якість - Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

15 лютого 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради