Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вперше для юних криворізьких спортсменів і дітей солдат-учасників АТО в оздоровчому таборі «Слава» відкрилася додаткова «спортивна» зміна

Створено: 2017-08-14 14:12:06Оновлено: 2017-08-14 14:14:19

Кривий Ріг - єдине місто в Україні, який зберіг комунальні табори дитячого відпочинку.

У табір «Слава» на березі Чорного моря в Скадовську заїхали спортсмени з 10 дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спорткомплексів Кривого Рогу - переможці змагань обласного і всеукраїнського рівнів.

У четверту зміну в «Славі» відпочинуть і наберуться сил до нового навчального року 400 хлопчиків і дівчаток. Начальник управління освіти і науки Тетяна Кріпак сказала: «За завданням мера Юрія Вілкула вперше в «Славі» була відкрита четверта, профільна зміна для наших юних спортсменів. Також, в ній відпочивають 52 дитини солдат-учасників АТО».

У четвертій зміні 14 загонів. Волейболісти і боксери, легкоатлети та гімнасти відпочивають й паралельно займаються зі своїми тренерами спортом.

Богдан Антропов ділиться враженнями: «У таборі «Слава» я вперше. Все дуже подобається. Відмінне харчування, хороші умови. Ми з друзями просто здорово проводимо свій відпочинок: беремо участь в змаганнях, катаємося на гіроскутерах і веломобілях. «Слава» - це круто!».

Кожна зміна в таборі яскрава та індивідуальна. У цьому літньому сезоні було збільшено кількість розважальних програм і конкурсів. Криворізькі хлопці, які відпочивали в третій зміні, брали участь у фестивалі «Чорноморські ігри 2017» та перемогли в конкурсі «Малюнок на стіні». Журі затвердило запропонований проект малюнка і після того як він був нанесений на стіну, наші хлопчики й дівчатка його захистили і здобули заслужену перемогу.

Довідково:

З початку літа в таборах відпочинку «Слава» і «Сонячний» за рахунок міського бюджету вже відпочили 3169 дітей. Криворізькі діти оздоровлюються не тільки в комунальних і пришкільних таборах відпочинку Кривого Рогу, а й в обласних і республіканських оздоровчих установах. Це і «Перлина Придніпров'я», побудована в 2012 році губернатором Олександром Вілкулом (270 дітей), «Одіссей» (8 дітей), «Молода Гвардія» (38 дітей) та у таборі «Артек», який тепер знаходиться в Пущі Водиці Київської області (45 дітей). Всього за час оздоровчої кампанії-2017 заплановано оздоровити майже 36,5 тисяч криворызьких дітей.


 

14 серпня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради