Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

За 4 місяці в Кривому Розі відремонтовано вже понад 100 доріг (електронна карта)

Створено: 2017-08-14 12:05:57Оновлено: 2017-08-14 12:09:20

Мером Юрієм Вілкулом поставлено завдання - збільшити обсяги робіт по ремонту внутрішньоквартальних доріг, тротуарів, а також доріг приватного сектора.

Під час виїзної наради з ремонту доріг в Центрально-Міському районі заступник мера Олександр Катриченко зазначив, що на липневій сесії депутатами було підтримано пропозицію міського голови про виділення додаткових грошей на ремонти доріг.

«У пріоритеті - внутрішньоквартальні дороги, тротуари, під'їзди до будинків. При формуванні переліку доріг, які необхідно зробити, в першу чергу, враховувалися побажання жителів. Цей список знаходиться у відкритому доступі і кожен може з ним ознайомитися на порталі PROZORRO».

Мером Юрієм Вілкулом поставлено завдання - укладати за добу не менше 1000 тонн асфальту. Також, за дорученням міського голови, були виділені кошти для асфальтування доріг і тротуарів шкіл.

В цьому році в Кривому Розі реалізується шість великих дорожніх проектів. До кінця 2017 року побудовані нові дороги по вулицях Волгоградській в Саксаганському районі, Сергія Колачевського в Тернівському, від мікрорайону Східний-3 до вулиці Фабричної в Саксаганському та від проспекту 200 років Кривому Рогу до вулиці Миколи Світальський в Покровському районах.

«За двома проектами роботи будуть продовжені в наступному році. Це будівництво дороги від Ювілейної до Сонячного - там багато земельних робіт, і по вулиці Толстого - це складний проект, який включає заміну магістрального трубопроводу».

Ознайомитися з переліком доріг, де вже проведені ремонти, йдуть роботи, і де їх планується провести в 2017 році, жителі можуть тут (портал «Криворізький ресурсний центр»).

 

14 серпня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради