Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

За завданням мера Юрія Вілкула максимально спрощено надання адміністративних послуг для криворіжців

Створено: 2017-04-14 14:44:56Оновлено: 2017-04-19 13:29:17

У Криворізькому Центрі адмінпослуг «Віза» та його районних підрозділах криворіжці зможуть отримати нові послуги. Максимально спрощена сама процедура надання адміністративних послуг. Таке рішення підтримане на засіданні міськвиконкому.

«За завданням міського голови ми вводимо нові вимоги до збору інформації. У Центрі послуг під час прийому документів відтепер не будуть вимагатися додаткові довідки, наприклад, про склад сім'ї, при продовження договору оренди на землю та інші. Наші працівники самостійно, через електронну базу даних, отримають необхідні документи», - зазначила начальник управління з питань надання адміністративних послуг Наталія Романовська.

Такий підхід у роботі вже дав перший результат. Більше 30 тис. довідок з районних «офісів прописки» отримано в електронному вигляді. Тобто, значно зменшена паперова тяганина для жителів.

Кривий Ріг продовжує практику запуску нових пілотних проекті, займаючи лідируючу позицію  серед міст України.

У криворіжців користуються популярністю такі нові послуги, як надання «одним пакетом» документів для оформлення народження дитини, соціальних пільг учасникам АТО, оплати комунальних послуг в єдиному розрахунковому центрі та при відкритті підприємницької діяльності «Новий об'єкт-новий суб'єкт».

«Ми запускаємо нові сервіси: «життєва ситуація «Втрата близької людини», «Розміщення зовнішньої реклами», пілотний проект «Шлюб за добу»», - сказала Наталія Романовська.

Із новацій та для зручності містян в Центрі адміністративних послуг «Віза» відкрито банківське відділення щоб, не виходячи з будівлі Центру, люди могли оплатити потрібну послугу. Для більш широкого інформування та тісного діалогу з травня в Центрі будуть проходити «Виставки» послуг підприємств, організацій та установ для підприємців. Першими будуть одні з найбільш затребуваних - Держгеокадастр і Тепломережа.

Довідково:

З початку 2017 Центр адміністративних послуг «Віза» і районні підрозділи Кривого Рогу надали послуги понад 115 тис. криворіжцям по 423 видам процедур. Як показало анкетування – довіра містян до «Єдиних вікон» зросла до 93%.

 

14 квітня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради