Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Візьми «Візу» із собою!

Створено: 2018-03-14 10:29:56Оновлено: 2018-03-14 10:34:32

Підвищення якості обслуговування та доступність отримання послуг мешканцями  – активний важіль реформ, у т. ч. реформ публічного адміністрування в місті. На цьому постійно наголошує міський голова Ю.Г.Вілкул.

Центр адміністративних послуг «Віза» активно працює над завданнями Програми розвитку нових технологій муніципального менеджменту, що спрямовані на створення комфортних умов для отримання доступних і якісних публічних послуг членами територіальної громади міста Кривого Рогу.

Ми налаштовані на діалог та співпрацю на шляху до удосконалення системи муніципального менеджменту, упровадження нових технологій та інструментів електронного урядування, електронної демократії! Як відомо, унікальними, інноваційними та популярними стали проекти «Мобільної Візи»: Мобільний офіс-трансформер, виїзне обслуговування на дому з кейсами та мобільні додатки в гаджетах.

На сьогодні, «мобільні» криворіжці вміють не тільки використовувати мобільні пристрої для серфінгу в Інтернеті, але й оплачувати за їхньою допомогою покупки, послуги та вирішувати безліч інших повсякденних завдань.

 «Віза» також не зупиняється у розвитку нових технологій та інструментів електронної демократії в наданні публічних послуг! Мобільні додатки «Ваш Центр адміністративних послуг «Віза» та «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза» є доступними для безкоштовного завантаження на Android-платформи власникам смартфонів та планшетів та стануть маленькими помічниками у Ваших гаджетах!

Мобільні додатки «Візи» - це швидко і зручно: переглянути останні новини, перелік послуг, завантаженість Центру «Віза», зареєструватися в електронній черзі та багато іншого лише натиснувши на іконку мобільного додатка!

Тому, ми підготували для Вас покроковий посібник для завантаження мобільних додатків, щоб кожен мешканець нашого міста зміг взяти «Візу» із собою:

Ми працюємо - для Вас!
Наша якість- Ваша довіра!

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 


 

14 березня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради