Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

УВАГА-ПОСЕРЕДНИКИ!

Створено: 2018-02-14 13:37:10Оновлено: 2018-02-14 16:09:56

Шановні криворіжці!

Попит на одержання біометричних паспортів для виїзду за кордон в місті не спадає.

Тільки за минулий рік за їх одержанням майже 63 тисячі криворіжців звернулись до відділів Державної міграційної служби, ДП «Документ» та Паспортних офісів ЦНАПу «Віза». Ми неодноразово інформували Вас про причини затримки їх оформлення через роботу ДП «Поліграфкомбінат «Україна», а саме надавались офіційні роз’яснення з цього приводу ДМС України.

Паспортним офісом ЦНАПу Віза вже з початку року прийнято майже одну тисячу заяв криворіжців на їх одержання.

Довідково: таке обладнання, закуплене за бюджетні кошти та встановлено у Головному офісі «Візи» (пл. Молодіжна, 1) та 2-х його територіальних підрозділах: у Центрально-Міському (вул. Староярмаркова, 44); Інгулецькому районах (просп. Південний,1).

До кінця року на розпорядження міського голови Ю.Г.Вілкула такі офіси мають запрацювати у Довгинцівському, Саксаганському, Тернівському та Покровському районах, і ще 1 – в Інгулецькому (для мешканців Інгульця).

Наші заявники задоволені обслуговуванням в «Візі», ми одержуємо багато подяк, а тому намагаємося працювати старанно і якісно, вживаємо заходів щодо протидії корупційним ризикам (персоніфікована електронна черга, відкритість порядку прийому замовників, інформування замовників про виконання послуги через SMS-повідомлення, тощо).

Разом з тим, навколо сфери видачі закордонних паспортів в нашому місті з’явилося багато посередників, які за подвійну плату пропонують позачергове обслуговування в «Паспортних офісах» міста.

Ось тільки декілька їх об`яв разом з телефонами офісів з популярного у нас сайта ОЛХ:

Що саме пропонують? Без черги, завести у відділення Міграційної служби, навіть з доставкою – підвезти на місце. За 7000 грн. - прискорити одержання паспорта за 1,5-2 тижні, тощо. Працюють з мешканцями незалежно від місця прописки.

ШАНОВНІ КРИВОРІЖЦІ!

Відповідно до законодавства України адмінпослуги мають надаватися виключно суб’єктами їх надання, більше того - у такій серйозній справі, як оформлення паспортів!

і бізнесу на адмінпослугах бути не може!

Не витрачайте даремно кошти!

Не платіть посередникам, особливо з турфірм, які за 500 гривень і більше начеб-то продають і квиток до електронної черги!

Шановні мешканці!

З метою запобігання корупційним ризикам, у разі виявлення незаконних вимог службовців паспортних офісів ЦНАПу «Віза» прохання інформувати на нашу гарячу лінію: 0-800-500-459, електронну пошту: [email protected], електронну пошту заступника міського голови podoplelova@kr.gov.ua, яка за розпорядженням міського голови організовує та координує роботу з питань реалізації державної політики в напрямках комплексного реформування процедур надання адмінпослуг та набуття органами місцевого самоврядування Кривого Рогу повноважень від органів державної влади з надання окремих адмінпослуг.

Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]

14 лютого 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради