Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Міграційна служба очікує нормалізації ситуації зі строками персоналізації паспортів до березня 2018 року

Створено: 2017-12-13 11:20:35Оновлено: 2017-12-13 11:23:13

Як інформує Державна міграційна служба України, вони спільно з Поліграфкомбінатом «Україна» намагаються йти на зустріч всім, без виключення громадянам, які звертаються із заявами про прискорення персоналізації паспортів. Однак такі звернення опрацьовуються вручну і їх кількість є на межі фізичних можливостей працівників.

У січні 2018 року заплановано запуск на Поліграфкомбінаті «Україна» додаткової лінії персоналізації паспортів, що дозволить протягом найближчих місяців поступово повернутися до планової видачі закордонних паспортів у строки до 7 або 20 робочих днів в залежності від суми оплаченого адміністративного збору.

На сьогоднішній день затримка у видачі триває, тому Міграційна служба черговий раз звертається до громадян з попередженням та порадою жодним чином не планувати закордонну подорож, не маючи на руках діючого паспорта для виїзду за кордон, не звертатися до посередників, які обіцяють конкретні строки виготовлення паспорта.

Центр адміністративних послуг «Віза» розділяє занепокоєння громадян про порушення термінів виконання адміністративних послуг щодо оформлення паспортів та системно щоденно співпрацює із територіальними підрозділами ДМС України у Кривому Розі щодо своєчасності виконання послуги.

Ми працюємо для Вас!
Наша якість - Ваша довіра

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

13 грудня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради