Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Звіти про здобутки, можливості, оцінки та перспективи реформи адміністративних послуг в органах місцевого самоврядування Кривого Рогу перед депутатами районних у місті рад

Створено: 2017-10-13 14:08:07Оновлено: 2017-10-13 14:13:20

Кожен із нас є споживачем адміністративних послуг – починаючи від оформлення різноманітних довідок, погоджень і закінчуючи паспортами, реєстраційними документами на нерухомість, бізнес, дозволами, тощо. Головне, щоб послуги надавались просто, доступно, якісно, а замовники володіли всією інформацією щодо їх отримання. Ці питання знаходяться на постійному контролі міського голови Вілкула Ю.Г.

Криворізька мережа, яка складається із 24 офісів з надання адміністративних, інших публічних послуг в органах місцевого самоврядування є найбільшою на Дніпропетровщині. З початку року їх послугами скористалися майже 285 тисяч споживачів.

Здобутки, можливості, оцінки та перспективи реформи адміністративних послуг у Кривому Розі обговорювалися за участю фахівців управлінь з питань реєстрації, праці та соціального захисту населення, надання адміністративних послуг виконкому міської ради (саме вони є відповідальними за впровадження цієї реформи) з депутатами Саксаганської, Інгулецької та Центрально-Міської райрад. Для присутніх на заході було презентовано збірники «Ваш Центр адміністративних послуг: просто, доступно, якісно», «Як отримати біометричний паспорт у Центрі адміністративних послуг «Віза?», «Як отримати паспорт у формі ID-картки у Центрі адміністративних послуг «Віза?», «Реєстрація у м.Кривому Розі: просто, доступно, якісно», «Путівник соціальних послуг Центру» для мешканців міста з урахуванням «життєвих ситуацій», які видано за кошти міського бюджету.

Депутатів цікавили питання, які стосуються оформлення біометричних паспортів, отримання соціальних послуг, пенсійного забезпечення. Висловлювались пропозиції щодо необхідності постійного моніторингу думки суб’єктів звернень щодо якості обслуговування, впровадження нових та розширення діючих зручних сервісів для замовників послуг, посилення роз’яснювальної роботи щодо реформування адміністративних послуг.

Присутнім було запропоновано залучитись до участі в інтерактивному опитуванні «Активний громадянин» (http://aktiv.kr.gov.ua/).

Проведення таких заходів заплановано для депутатів усіх районних у місті рад.

Ми працюємо для Вас!
Наша якість - Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно), 493-08-28
e-mail: [email protected]


 

 

13 жовтня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради