Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Предстоятель Української Православної Церкви подякував меру Кривого Рогу Юрію Вілкулу за підтримку духовності і віруючих

Створено: 2016-09-13 17:03:46Оновлено: 2016-09-13 17:08:18

Десятки тисяч криворіжців взяли участь в урочистих заходах, присвячених 20-річчю Криворізької Єпархії. Звертаючись до пастви Предстоятель Української Православної церкви Блаженніший Онуфрій подякував меру Кривого Рогу Юрію Вілкулу за підтримку духовності і віруючих. Він зазначив, що в місті активно ведеться духовна і просвітницька робота.

Мер Юрій Вілкул подякував Блаженнішому Онуфрія за високу оцінку і зазначив: «Основа нашої роботи - це любов до рідного Кривбасу і віра».

Звертаючись до Предстоятеля Української Православної Церкви, міський голова сказав: «Криворіжці відчувають і високо цінують Ваші зусилля для відновлення миру в нашій країні. Нехай і надалі у Вас буде енергія і допомога Божа у всіх Ваших добрих починаннях!».

Також мер висловив вдячність керуючому Криворізькою єпархією - владиці Єфрему за відродження духовності, моралі та збереження історико-культурної спадщини Криворіжжя.

 


 

13 вересня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради