Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Пленарне засідання XXI сесії Криворізької міськради пройшло в робочому режимі

Створено: 2017-06-13 10:12:31Оновлено: 2017-06-13 10:14:53

Провів сесію мер Юрій Вілкул. На сесії було розглянуто 89 питань, які стосуються забезпечення нормальної життєдіяльності міста, внесення змін до міських програм щодо соціального захисту населення, економічного розвитку, благоустрою, екології та спорту.

Всі важливі для життєдіяльності міста та його жителів питання були прийняті. Зокрема, депутати підтримали рішення, що стосуються допомоги учасникам АТО та їхніх сімей: про виплату матеріальної допомоги рідним загиблих бійців, підведення інженерних мереж та благоустрій містечка для бійців АТО на мікрорайоні Східний по вулиці Симонова та інші.

Депутати Андрій Немченко, Світлана Сова, Юлій Морозов від «Сили людей» покинули сесійний зал і за даними поіменного голосування не голосували ні за один з важливих для городян питань.

Як зазначив секретар міськради Сергій Маляренко: «Безумовно, у депутатів можуть бути розбіжності. Але треба знаходити спільні рішення. А коли деякі депутати з надуманих причин взагалі відмовляються працювати - це незрозуміло. Але важливо те, що не дивлячись на їх численні демарші місто продовжує нормально жити і працювати».

Також одне із запитань стосувалося присвоєння звання «Почесний громадянин Кривого Рогу» голові міського комітету профспілки гірників і металургів України Анатолію Макаренку. Депутати більшістю голосів підтримали дане рішення.


 

13 червня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради