Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

РЕФОРМА АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ БЕЗ СОЦІАЛЬНОГО ДІАЛОГУ НЕМОЖЛИВА

Створено: 2017-05-13 12:00:50Оновлено: 2017-05-13 13:55:48

За дорученням міського голови Юрія Григоровича Вілкула, продовжується реалізація заходів щодо роз’яснення мешканцям та суб’єктам господарювання віддалених мікрорайонів Кривого Рогу реформи міської системи адміністративних послуг; вивчення існуючого попиту на відповідні послуги для реалізації, в подальшому, у роботі Мобільних офісів.

12 травня Центром адміністративних послуг «Віза» проведено такий захід із мешканцями житлового масиву Романівка у Тернівському районі, в приміщенні загальноосвітньої школи №38.

Учасники заходу активно обговорювали питання земельних відносин, узаконення самочинного будівництва, реєстрації нерухомості, запровадження нових послуг та сервісів «Віза». Присутніх також зацікавив зміст пілотного проекту «Мобільний офіс», який сприятиме максимальному наближенню адміністративних і соціальних послуг до споживачів, одержано пропозиції мешканців по найбільш затребуваним послугам.

Голови домових комітетів та мешканці отримали посібники, видані виконкомом міської ради з чіткими «дорожніми картами» одержання адміністративних послуг у нашому місті.

Серед побажань учасників заходу - людей похилого віку - і необхідність запровадження в місті для них комп’ютерної грамотності.

 

 

Ми працюємо для Вас! Ми працюємо на Ваш успіх!

Наша якість - Ваша довіра! 

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459, 493-08-28

e-mail: [email protected]

13 травня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради