Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Ю. Вілкул: Міська влада продовжує забезпечувати дворазовим гарячим харчуванням всіх захисників Кривого Рогу

Створено: 2022-03-13 10:44:36Оновлено: 2022-03-14 09:06:15

З перших днів війни у Кривому Розі силами  їдалень шкіл та дитячих садочків забезпечено щоденне гаряче дворазове харчування для військовослужбовців, поліції, бійців Нацгвардії та тероборони, а також вимушено переміщених осіб (ВПО) з інших міст та мікрорайонів Кривого Рогу, що були переселені внаслідок російської агресії.

 

В.о. міського голови Юрій Вілкул в одній із шкіл провів нараду з метою контролю роботи їдалень, де готують для захисників Кривого Рогу.

 

Юрій Вілкул сказав: «Міська влада створила стратегічний запас продуктів. Щоденно ми забезпечуємо всіх захисників Кривого Рогу дворазовим гарячим харчуванням. Також, їжу отримують ті, хто вимушено покинув домівки та переселився з інших міст та мікрорайонів в гуртожитки, школи та садочки. Турбота про людей – це наше першочергове завдання».

Юрій Вілкул подякував всім працівникам садочків та шкіл, які працюють майже в цілодобовому режимі забезпечуючи воїнів та ВПО їжею та організовуючи доступ в укриття, що знаходяться в закладах освіти Кривого Рогу.

                               

13 березня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради