Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Паспортні офіси Центру «Віза» («Центр Дії») – працюють!

Створено: 2022-05-12 11:06:44Оновлено: 2022-05-12 11:20:04

Паспортні офіси Центру «Віза» («Центр Дії») – працюють!

Сьогодні в.о. міського голови - секретар міської ради Ю. Вілкул проінспектував роботу Паспортного офісу Центру «Віза» («Центр Дії») у Довгинцівському районі.

У зв’язку із введенням воєнного стану з 25.02.2022 року тимчасово призупинялась робота інформаційно-комунікаційних систем Державної міграційної служби та надання адміністративних послуг. Відповідно було призупинено роботу усіх підрозділів ДМС та Паспортних офісів Центру «Віза» («Центр Дії»).

З 06.05.2022 Паспортні офіси Центру «Віза» («Центр Дії») поновили свою роботу у 5-ти районах:


  • Тернівському (вул. Короленка, 1А);
  •  Покровському (вул. Шурупова, 2);
  •  Саксаганському (вул. Володимира Великого, 32);
  •  Довгинцівському (вул. Дніпровське шоссе, 11);
  •  Центрально-Міському (вул. Староярмаркова, 44).

На сьогодні у Паспортних офісах Центру «Віза» («Центр Дії») доступні такі паспортні послуги:

-        оформлення/обмін паспорта громадянина України у формі ID-картки;

-       оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки вперше після досягнення 14-річного віку з одночасною реєстрацією у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків (комплексна послуга 2в1  оформлення першого паспорта з внесеним РНОКПП);

-        оформлення/обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон;

-       вклеювання до паспорта громадянина України у вигляді книжечки фотокартки при  досягненні 25- чи 45-річного віку.

Під час відвідування Ю. Вілкул поспілкувався із замовниками послуг -  родиною Філіппових. Всі учасники отримали позитивні враження.

«Послуги з оформлення біометричних паспортів є найбільш затребувані. В цей непростий час, Паспортні офіси Центру «Віза» («Центр Дії») продовжують виконувати свої функції та надавати послуги з оформлення біометричних паспортів як жителям Кривого Рогу, так і громадянам, які отримали прихисток у нашому місті. Саме для останньої категорії громадян ці послуги є вкрай актуальними. Спілкуючись з внутрішньо переміщеними особами знаю, що деякі з них з різних трагічних причин залишились без особистих документів, без яких вони не можуть отримати призначені державою допомогу та вирішити інші життєві ситуації.  Наша мета – працювати ефективно для громадян, забезпечувати їхні потреби», - сказав Ю.Вілкул.

Катерина Філіппова зазначила: «Раніше ми вже замовляли через Центр перший біометричний паспорт моєму старшому синові Кирилу. Ще тоді сподобався сервіс: комфортні умови, прийом без черг, привітні адміністратори. Тож коли постало питання оформити закордонні паспорти собі та мої трьом дітям, ми вирішили замовити їх через Центр».

Директор Центру «Віза» («Центр Дії») Л. Зеленська  поінформувала присутніх, що в найближчому майбутньому паспортні послуги будуть ще зручнішими: «Урядом 07.05.2022 затверджено постанову, якою впроваджується експериментальний проєкт для одночасного оформлення/обміну паспорта громадянина України та для виїзду за кордон. Поки що проєкт запроваджується на 2 роки і стартуватиме після відповідних налаштувань програмного забезпечення  Реєстру ДМС».

Довідково:

З липня 2017 року, відповідно до розпорядження міського голови, у кожному районі міста забезпечено функціонування Паспортних офісів Центру «Віза» («Центр Дії»), які для зручності мешканців розміщені в приміщеннях виконкомів районних у місті рад.

За цей час оформлено:

                      47 454                                                                             21 932

                                                                                                                                               

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС! 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дія»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

                                                                                               http://viza.kr.gov.ua/

12 травня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради