Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі побудують поле для гри в регбі

Створено: 2018-04-12 10:02:14Оновлено: 2018-04-12 10:03:06

Мер Юрій Вілкул поставив завдання розробити проект з капітального ремонту стадіону дитячо-юнацької спортивної школи №10 з регбійний полем.

«Ми хочемо створити для дітей хорошу базу для тренувань і проведення чемпіонатів у нашій комунальній дитячо-юнацькій спортивній школі. Регбі досить новий вид спорту і місто приділяє значну увагу його розвитку. У минулому році в ДЮСШ №10 було відкрито відділення регбі. Там працюють два тренери, функціонує вісім груп, в них займаються 112 дітей», - сказав голова міського комітету з розвитку фізичної культури і спорту Олександр Ступак.

У Кривому Розі є регбійний клуб «Гірник», але, щоб команда розвивалася, їй потрібен спортивний резерв. Вихованці ДЮСШ №10 за рік тренувань вже показали високі результати. 
За результатами минулого спортивного року криворізькі регбісти віком 10-11 років стали бронзовими призерами України у своїй віковій категорії.
Важливо відзначити, що для проведення чемпіонатів з регбі як обласних, так і всеукраїнських, місто надає клубу «Гірник» спортивну базу - стадіон «Спартак» ДЮСШ №3.
Довідково:
У 2018 році в Кривому Розі заплановано завершити капітальний ремонт найбільшого 50-метрового плавального басейну, зробити запасне футбольне поле зі штучним покриттям у спорткомплексі «Металург».
За останні 7 років у Кривому Розі проведена величезна системна робота по зміцненню матеріально-технічної бази всіх 10 дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Це - відродження стадіону «Спартак», будівництво "Льодової арени", капітально відремонтований 25-метровий плавальний басейн. Після відмови держави фінансувати дитячо-юнацькі спортивні школи, за дорученням мера Юрія Вілкула їх утримання повністю взяло на себе місто.

05 квітня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради