Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Міському голові Юрію Любоненку присвоєно звання «Почесний громадянин міста Кривого Рогу»

Створено: 2010-04-12 09:14:33Оновлено:

12 квітня 2010 року у залі засідань Криворізької міської ради голова Дніпропетровської облдержадміністрації О.Вілкул вручив Ю.Любоненку високу нагороду Почесного громадянина Кривого Рогу.

Це звання міському голові було присвоєно депутатами Криворізької міськради за вагомий особистий внесок у покращення соціально-економічного становища міста, розвиток його інфраструктури, вирішення нагальних проблем територіальної громади, активну громадську діяльність, видатні заслуги у здійсненні заходів щодо зміцнення авторитету Кривого Рогу.

Архієпископ Криворізький і Нікопольський Єфрем привітав Ю.Любоненка  з днем народження. Він виступив за благословенням митрополита Володимира. Владика Єфрем відзначив, що Ю.Любоненко віддано служить і громадськості, і церкві. За проявлену духовну мудрість архієпископ Єфрем вручив міському голові Юрію Любоненку церковну ювілейну нагороду за заслуги перед Українською Православною Церквою. Крім того, виконуючи ще одну почесну місію за благословенням блаженнішого Володимира, з нагоди 60-річчя вручив Ю.Любоненкові орден Української Православної Церкви святителя Димитрія митрополита Ростовського.

Голова Дніпропетровської обласної ради Юрій Вілкул привітав Ю.Любоненка з ювілеєм. Відзначив його професіоналізм, завзяття та віддану працю, побажав успіхів і здоров’я. Від депутатів обласної ради Ю.Вілкул вручив міському голові Юрію Любоненові пам’ятний адрес і книгу. Юрій Любоненко висловив слова подяки усім присутнім і усім своїм колегам. Він зауважив, що без підтримки і допомоги апарату виконкому, членів виконкому і депутатського корпусу усіх скликань, з якими працював міський голова, він не здобув би стільки державних, обласних і міських нагород і відзнак. Але найголовнішою нагородою для міського голови є оцінка жителів Кривого Рогу.  

Ю.Любоненко пообіцяв і надалі сумлінно і віддано працювати на користь міста Кривого Рогу і його громадян.
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради