Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Міська спартакіада державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Створено: 2010-04-12 12:26:56Оновлено:

8-9 квітня у Кривому Розі проводилася міська спартакіада державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, присвячена 235-й річниці заснування міста.

Змагання проходили з п’яти видів спорту. У перший день спартакіади, 8 квітня, учасники змагалися у трьох видах спорту: плавання, настільного тенісу та шахів. Команда виконкому міської ради зайняла перші місця у плаванні та настільному тенісі і друге місце у шахах, перше місце у цьому виді спорту здобули представники виконкому Довгинцівської районної у місті ради.

9 квітня держслужбовці боролися за призові місця у таких видах спорту, як шашки і волейбол. Перше місце у грі з шашок посіла команда виконкому Інгулецької райради. Друге місце, як і у грі у волейбол, зайняли держслужбовці виконкому міської ради. У змаганнях з волейболу проявили себе як переможці команда виконкому Саксаганської районної у місті ради.

За результатами загальнокомандного заліку найліпші результати показала команда виконкому міської ради, 2-е місце посів виконком Саксаганської районної у місті ради, а 3 місце здобули посадові особи Інгулецької районної у місті ради.
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради