Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Внесено зміни до плану діяльності на 2010 рік

Створено: 2010-03-12 14:33:29Оновлено:

Рішенням виконкому міської ради від 10.03.2010 №64 «Про регуляторну діяльність» з метою забезпечення відкритості у діяльності органів місцевого самоврядування, системного підходу до підготовки проектів регуляторних актів, за клопотаннями структурних підрозділів виконкому міськради, внесено зміни до плану діяльності на 2010 рік:

 - викладено у новій редакції мету прийняття регуляторного акта – проекту рішення виконкому міської ради “Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 08.04.2009 №115 «Про затвердження середньорічних норм накопичення твердого побутового сміття», а саме: «Затвердження середньорічних норм надання послуг з вивезення великогабаритних, ремонтних, рідких відходів»;

- виключено підготовку проектів рішень міської ради «Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності в місті», «Про затвердження Положень про скасування обмежень місць продажу алкогольних напоїв і тютюнових виробів у місті» (враховуючи забезпеченість міста стаціонарними об’єктами торгівлі, необхідність визначення генпланом м. Кривого Рогу місць розміщення малих архітектурних форм та у зв’язку зі змінами у законодавчій базі).

Повний текст Плану діяльності виконкому міської ради з підготовки проектів регуляторних актів, до якого було внесено зміни
, розміщено на офіційній сторінці виконкому міськради в мережі Інтернет www.kr.gov.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база».

Примітка: детальну інформацію з вищезазначених питань можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому міської ради, каб. 505, 513 тел. 74-12-03, 74-70-63.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради