Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До відома суб’єктів господарювання, мешканців міста!

Створено: 2014-12-11 12:14:20Оновлено: 2014-12-12 12:26:44

На виконання розпорядження міського голови від 08.12.2014 №265-р «Про організацію та проведення міських новорічних і різдвяних заходів» у кожному районі міста буде проведено ряд заходів, спрямованих на підтримання, забезпечення якісного торговельного і побутового обслуговування, безперебійної роботи об’єктів бізнесу у святкові та вихідні дні Нового року та Різдва Христового-2015.

Тематичне оформлення фасадів об'єктів торгівлі, ресторанного господарства, з надання побутових послуг із застосуванням сучасних елементів зовнішньої світлової реклами з новорічною символікою, ілюмінування гірляндами дерев біля об'єктів, впорядкування прилеглої території забезпечить відчуття наближення свята.

В більш ніж у 200 об’єктах роздрібної та оптової торгівлі, у т.ч. «Епіцентр», «Метро», «Сільпо», «Варус», «Брусничка», «Парус», «АТБ», «Ашан», «Комфі», «Фокстрот», «Ельдорадо», «Простор», «Єва», «Перлина», «Ватсонс», магазинах фірмової мережі місцевих товаровиробників ПАТ «Криворізький міськмолокозавод № 1», ТОВ «Торговий Дім «Хліб», ПП «Діалог-Оптіма», ТОВ «Геліос», ФОП Гой В.П. та і інших об’єктах бізнесу вже здійснюється торгівля новорічними та різдвяними прикрасами, сувенірами, подарунками, дитячими кондитерськими наборами, проводяться святкові розпродажі акційних товарів. А для проведення корпоративів, зустрічі Нового Року, сімейної Різдвяної вечері заклади ресторанного господарства пропонують ексклюзивні меню новорічних страв. З повним переліком зазначених об’єктів можна ознайомитись на сайтах виконкомів районних у місті рад в мережі Інтернет.

Традиційно напередодні Новорічних та Різдвяних свят у місті відбудуться виставково-ярмаркові заходи, одним з яких є «Різдвяний ярмарок» . Ярмарок буде проводиться з 24 до 27 грудня 2014 року в торговельно-виставковому комплексі ТОВ «МегаДім» (вул. Димитрова, 30б). На виставці-ярмарку будуть представлені продовольчі і непродовольчі товари, насамперед сувенірна та подарункова продукція. Суб’єкти господарювання здійснюватимуть передсвяткові розпродажі, а товаровиробники реалізуватимуть продукцію за відпускними цінами. З питань участі у виставці-ярмарку можна звертатись до організаторів управ-ління розвитку підприємництва, тел. 92-13-76), та ФОП Ненашевої О.В., тел.067- 941-23-70.

На основних ринках міста, також, активно будуть проводитись ярмаркові заходи. Так з 26 по 28 грудня безпосередньо товаровиробниками продуктів харчування і сільгосппродукції з Криворізького, Софіївського, Апостолівського, Широківського, П’ятихатського, Нікопольського та інших районів області, Кіровоградської, Миколаївської, Херсонської, Полтавської та інших областей в широкому асортименті будуть представлені м'ясні й ковбасні вироби, плодоовочева продукція, молочні і кондитерські вироби, олія, мед, бакалійні товари та інші продукти харчування.

Крім того, вже з 15 грудня ринки міста запрошують суб’єктів господарювання для організації роботи ялинкових базарів, продажу живих хвойних дерев, прикрас до них.

У День Святителя Миколая Чудотворця з 19 грудня в місцях проведення святкових розважальних заходів для дітей на ялинкових містечках буде забезпечено відповідне торговельне обслуговування. На відкритті головної новорічної ялинки міста в районному парку «Героїв» у Дзержинському районі організовано катання на конях, робота атракціонів, продаж сувенірної продукції та іграшок, солодощів, млинців, галушок, вареників, інших гарячих страв та напоїв української кухні, надання фотопослуг.

Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, що з 22.12.2014 до 12.01.2015 буде проведено новорічний огляд-конкурс об’єктів бізнесу із торговельного та побутового обслуговування мешканців міста до Нового року і Різдва Христового – 2015. Оцінювання буде проводитись за такими номінаціями:

  • «Новорічна ніч яскрава всіми барвами заграла!» - зовнішній вигляд об’єктів бізнесу, креативність підходу до святкового оформлення екстер’єру;
  • «Зірки, гірлянди, різнобарвні кулі - все для ялиночки-красуні!» - організація продажу прикрас до новорічних ялинок, святкового столу, новорічної атрибутики;
  • «Смачні страви на святковому столі - всі будуть ситі та здорові!» - тематичні новорічні меню у закладах ресторанного господарства;
  • «Подарунки для сім’ї по дуже вигідній ціні!» - маркетингові пропозиції, новорічні та різдвяні акції, знижки, дисконти;
  • «Ярмарок на ринку всіма барвами грає! Там найкраще, кожний ґазда знає!» - святкові ярмарки на основних ринках міста за участю виробників сільгосппродукції;
  • «Ялинка свято прикрашає, у дім Ваш поспішає!» - продаж новорічних хвойних дерев у спеціально обладнаних місцях та ялинкових базарах.

За результатами огляду-конкурсу будуть визначені переможці у підсумковій номінації «Кращий об’єкт бізнесу із торговельного та побутового обслуговування мешканців міста до Нового Року і Різдва – Христового-2015».

Для суб’єктів господарювання, які виявили бажання організувати продаж живих ялинок, сосен, прикрас до них, сформовано перелік 40 спеціально відведених місць, які мають законні підстави щодо їх функціонування. Середня вартість ялинок в залежності від висоти стовбуру в межах 70-200 грн.

Бажаємо всім гарних покупок, веселого настрою з вірою у краще майбутнє нашої України!


11 грудня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради