Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення публічних слухань

Створено: 2011-11-01 07:13:07Оновлено:

Відповідно до розпорядження міського голови від 13.10.2011 №225-р «Про проведення публічних слухань» у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу (50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1) 25.10.2011 о 16.00 відбулись публічні слухання з обговорення питання щодо здійснення заходів з базового відстеження результативності дії запровадженого регуляторного акта - рішення міської ради від 30.03.2011 №269 «Про внесення змін до Положення про організацію робіт зі створення та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж у м. Кривому Розі», де участь приймали: представники постійних комісій міськради, керівники структурних підрозділів виконкому міськради, керівники підприємств з надання телекомунікаційних послуг, суб’єкти господарювання, мешканці міста та засоби масової інформації.

Під час слухань присутніх було проінформовано, що за результатами проведеного попереднього аналізу даних необхідних для здійснення базового відстеження результативності дії вказаного регуляторного акта, досягнуто цілі, задекларовані при його прийнятті, а саме:
  • розширення операторами телекомунікацій власних мереж шляхом можливості використання для цього дахів нежитлових будівель і споруд;
  • підвищення якості надання телекомунікаційних послуг;
  • створення сприятливих умов для вдосконалення господарської діяльності у сфері телекомунікацій, зокрема щодо можливості використання дахів нежитлових будівель і споруд для розташування на них телекомунікаційних мереж і обладнання.
Також було проінформовано про прийняття Постанови Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 №466 «Деякі питання виконання підготовчих і будівельних робіт», якою змінено порядок виконання суб’єктами господарювання підготовчих та будівельних робіт, у тому числі і при будівництві телекомунікаційних мереж.

В цілому за результатами публічних слухань присутні погодились з попереднім аналізом даних необхідних для проведення базового відстеження результативності дії регуляторного акта - рішення міської ради від 30.03.2011 №269.

Відділ транспорту і зв'язку виконкому міської ради

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради