Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Міський голова Юрій Вілкул: Ще 50 ОСББ отримають кошти з міського бюджету на енергомодернізацію своїх багатоквартирних будинків

Створено: 2017-08-11 13:33:00Оновлено: 2017-08-11 13:35:36

Завдяки проведеним роботам, в будинках буде тепліше, і жителі зможуть економити на енергоресурсах.

Міський голова Кривого Рогу поставив завдання  направити з бюджету додаткові кошти на продовження міської програми з енергоефективності.

Завдяки цьому ще 50 учасників проекту «Теплі кредити» зможуть отримати  часткову компенсацію (20 %) кредитів з міського бюджету на енергоефективні заходи у своїх будинках.

На сьогодні вже 16 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів отримали компенсацію частини кредиту на придбання енергоефективного обладнання та матеріалів.

Довідково;

Під керівництвом міського голови Юрія Вілкула в рамках виконання програми з підвищення енергоефективності за п'ять років бюджетні  установи, промислові, комунальні підприємства міста  впровадили  комплекс заходів, які дозволили зекономити  123 млн. м3 природного газу.

В закладах бюджетної сфери споживання газу скорочено на 60%., а електроенергії на 45%.  Вся бюджетна  сфера   була  обладнана приладами обліку теплової енергії. У всіх школах встановлені сучасні електричні бойлери з високим показником  енергоефективності.


 

11 серпня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради