Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

За завданням мера Юрія Вілкула на Великдень, 16 квітня, міський транспорт буде працювати у посиленому режимі (графік)

Створено: 2017-04-11 16:57:42Оновлено: 2017-04-18 10:33:07

За завданням мера Юрія Вілкула на Великдень, 16 квітня, міський транспорт буде працювати у посиленому режимі (графік)

На оперативній нараді міський голова поставив завдання перед управлінням благоустрою та житлової політики, а також транспортним відділом, щоб на великодні свята був організований під'їзд жителів до храмів і церков, проведено благоустрій і забезпечений порядок біля релігійних споруд.

 Олександр Катриченко, заступник мера з ЖКГ сказав: «Максимально мобілізовані всі міські служби. Завершуються  роботи з прибирання території навколо всіх храмів. Ще раз перевіряємо, щоб у повноцінному режимі працювало освітлення. У всіх церквах будуть проходити нічні богослужіння, тому для безпеки парафіян біля кожного об'єкта чергуватимуть екіпажі патрульної поліції. Крім того, для охорони громадського порядку будуть залучені бійці нашої військової частини 30/11».

Паралельно йде підготовка до поминальних днів. У місті 35 кладовищ, основних – 8. Начальник відділу з благоустрою Віталій Шишов зазначив: «Усі діючі кладовища забезпечені водою, в тому числі, питною. Приведені в порядок санвузли. Велике прохання до людей - викидати сміття, як це і належить, в контейнери, а не організовувати стихійні звалища».

 У поминальні дні на міських цвинтарях чергуватимуть поліція та медики. Комунальні служби та пожежні також будуть працювати в посиленому режимі.

11 квітня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради