Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Засідання виконкому Криворізької міської ради

Створено: 2010-03-11 08:47:11Оновлено:

10 березня 2010 року за участі міського голови Юрія Вікторовича Любоненка відбулося засідання виконкому Криворізької міської ради. На ньому було розглянуто питання про стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах міста.

Доповідала з цього питання начальник управління праці та соціального захисту населення виконкому міськради – Інеса Михайлівна Благун. Вона зазначила, що одним із пріоритетних напрямів у роботі органів місцевого самоврядування є забезпечення своєчасної виплати заробітної плати мешканцям міста. Тобто, організовано системну роботу щодо контролю за станом виплати та погашення заборгованості із заробітної плати.

Зважаючи на проведену роботу, із 65 підприємств, які упродовж 2009 року мали заборгованість із заробітної плати, повністю ліквідували борг 49 підприємств на загальну суму 8,5 млн. грн. Однак, несвоєчасна виплата заробітної плати на підприємствах міста залишається одним із найболючіших питань. Станом на 01.01.2010 заборгованість по місту склала 12,5 млн. грн. Своєчасно не отримали заробітну плату 5,3 тисячі працівників міста, сума боргу в розрахунку на 1 працівника становить 2,4 тис. грн.

На сьогодні за очікуваними показниками заборгованість із заробітної плати порівняно з початком поточного року зменшилася на 1,3 млн. грн.

На засіданні було розглянуто ряд інших питань.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради