Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Майстер-клас для адміністраторів Центру «Віза» («Центр Дії») з питань надання першої медичної допомоги

Створено: 2022-09-01 11:49:09Оновлено: 2022-09-01 11:50:57

Дніпропетровською військовою адміністрацією до Центру «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради було передано 10 аптечок, що містять сучасні  набори лікарських засобів. Для поновлення практичних навичок з використання їх у екстрених випадках 31 серпня у  Центрі було проведено майстер-клас з основ надання першої медичної допомоги. Навчання проводили лікарі бригади швидкої медичної допомоги.

Основне завдання при наданні першої медичної допомоги полягає в тому, щоб шляхом проведення необхідних найпростіших медичних заходів врятувати життя потерпілому, зменшити його страждання і попередити розвитку можливих ускладнень.

Ситуації, що вимагають надання екстреної медичної допомоги виникають, як правило, несподівано. В основному це відбувається в умовах дефіциту часу і під час відсутності людей зі спеціальним медичною освітою. У цих випадках важливо не піддаватися паніці, діяти швидко й рішуче, тому що в такі моменти дорога кожна секунда.

Розуміючи, що життя людини є найбільшою цінністю у  світі, працівники Центру «Віза» прийняли участь у майстер-класі  та отримали практичні навички з надання першої медичної допомоги. Адже, щодня Офіси послуг органів місцевого самоврядування м. Кривого Рогу відвідують понад 1500 замовників.

 

Ми дуже вдячні за навчання висококваліфікованим криворізьким медикам.

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected]

https://viza.kr.gov.ua/

01 вересня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради